LIMITED EDITION

LIMITED EDITION

GRÜNBAG limited edition er vores sortiment af unikke tasker, der hylder forskellighed, personlighed og individualitet. Her finder du både tasker i begrænsede nye farver eller helt unikke tasker lavet af genbrugte hvide sejl eller farverige kites fra kitesurfere. Hver taske er et bæredygtigt statement.

Alle tasker unikke tasker og limited edition tasker er designet, klippet og syet af vores fantastiske hold på systuen i Aarhus. 

Hvorfor limited edition?

Vidste du, at vi redder vores materialer fra at blive brændt af på forbrændingen? Vi kører rundt til vores partnere i Danmark og håndplukker materialer som presenning og sikkerhedsseler. Vi kan ikke påvirke hvilke farver vi kan få, og nogle gange finder vi mindre rester af skønne farver, som vi nu giver et andet liv som limited edition tasker. Hvide sejl er et af vores udsøgte materialer, der gør hver taske helt unik med smukke detaljer. Nogle gange får vi også donationer af nye materialer som kites fra en kitesurfere, som vi forvandler til meget farverige og helt unikke tasker. Få direkte besked, når vi frigiver nye unikke og limited edition tasker. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret.

1-12 af 14
presale
LimitedEditionBackpackLiv1-20
presale
UniqueBackpackKitesStrap13-20
presale
UniqueBackpackKitesStrap19-20
presale
UniqueBackpackKitesStrap20-20
presale
UniqueBackpackKitesStrap9-20
presale
UniqueBackpackKitesStrap15-20
presale
UniqueGRNBAGSportSails3-20
presale
LimitedEditionBackpackLiv2-20
presale
LimitedEditionBackpackLiv3-20
presale
UniqueBackpackSailsStrap8-20
presale
UniqueBackpackSailsStrap3-20
presale
UniqueBackpackSailsStrap9-20
1-12 af 14