Gul GRÜNBAG Sport Maxi

1.595,00 kr

OBS 1 måneds leveringstid

Stor gul sportstaske, perfekt til rejser og weekendture

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Gul Sport Maxi 

GRÜNBAG Sport Maxi er en stor og rummelig taske designet til sikker opbevaring af dit sportstøj og udstyr, men den kan også sagtens bruges som ekstra stor tur- og rejsetaske, når du er på farten. Tasken byder desuden på mange praktiske detaljer som indvendige og udvendige lommer, og fås med en skulderrem af genbrugte sikkerhedsseler. Hver enkelt taske er helt unik og vil med sikkerhed skille sig ud hvor end du bruger den.

Materialer
Tasken er produceret af overskudsmateriale fra presenningproduktionen i Danmark. De slidstærke materialer sikrer en yderst holdbar taske, som kun bliver pænere med årene.

Dimensioner (HxL): 36 x 60 cm

Vægt: ca. 1500 g

Volume: 61 L

Skulderstrop (max): 130 cm

presenningRester fra presenningproduktion

nylon stofStof af genanvendt plast

livlineLivline fra en redningsflåde

lynla%CC%8AsGenanvendt lynlås

Gratis fragt på alle ordre over DKK 699,- Vi sender pakker med GLS, og du kan vælge levering til pakkeshop, hjemmeadresse eller til erhverv. Hvis de ønskede varer er på lager, er leveringstiden 1-3 hverdage. Bestiller du inden kl. 12:00, bliver din ordre afsendt samme dag. Vi sender dig information om forsendelsen, så snart pakken er afsendt fra vores lager.

Hvis du ikke er tilfreds med tasken, har du 30 dages returret. Du kan købe en GLS returlabel af os, som du blot selv skal printe. Herefter afleverer du pakken hos GLS. 

Find GLS returlabel her

Hvis du ikke ønsker at købe en GLS returforsendelse gennem os, kan du frit benytte dig af en anden fragtleverandør. Det er vigtigt, at du sender pakken direkte til vores adresse i Højbjerg. Pakker sendt til pakkeshops afhentes ikke, og vil blive returneret til dig. 

GRÜNBAG ApS
Axel Gruhns Vej 10S
8270 Højbjerg

Når vi har modtaget varen, behandler vi sagen hurtigst muligt. Vi refunderer pengene for varen til det betalingskort, der er registreret på ordren. 

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design