Limited Edition Backpack Norr Strap #1

1.199,00 kr

På lager

Slidstærk rygsæk lavet af genanvendte materialer

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Limited Edition Norr Rygsæk 

Denne limited edition taske er en begrænset udgave af vores klassiske Norr-rygsæk, der lukkes med en sort rem. Nu i en splinterny og begrænset farve, som vi max kan lave op til 5 tasker af. Skil dig ud med din GRüNBAG! 
 
Klimavenlig rygsæk, der er både rummelig og har et super praktisk design. Den simple folde-lukning betyder at rygsækken kan justeres i højden, så du får ekstra volumen, når der er brug for det. Samtidig er åbningen stor og du har et godt overblik over alt, hvad du har i tasken. Tasken har én indvendig A4-størrelse lomme samt to mindre lommer. 

Limited edition rygsæk lavet af bæredygtige materialer

Hos GRÜNBAG er bæredygtighed, mindre spild og genanvendelse af spildmaterialer udgangspunktet for hver eneste produkt. Samtidig elsker vi stilrent og funktionelt design, og det er det mindset, vi udvikler vores tasker med. Denne sorte rygsæk er lavet af overskudsmateriale fra presenning produktion. Tasken er med andre ord lavet af de rester, som bliver klippet fra, når man laver lastbilpresenninger. 

Taske med mange anvendelsesmuligheder

Tasken er fantastisk som skoletaske, til cykelturen, indkøb og vandring i skoven. Anvendelsesmulighederne er mange og med en GRÜNBAG rygsæk har du en både vandafvisende og slidstærk taske, som følger dig i mange år.

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 750 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

gjordba%CC%8And med logoGjordbånd i genanvendt polyester

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design