FIRMATASKER MED LOGO

Vidste du, at vi laver tasker til virksomheder? Tasker med et minimalt klimaaftryk. Over 90% af vores materialer er genanvendte, og taskerne bliver produceret lokalt – enten på vores systue i Århus eller på en danskejet systue i Polen. Bæredygtighed og cirkulær økonomi er dybt forankret i vores DNA, og det er med det mindset, vi siden 2008 er vokset til at blive et internationalt brand, både B2C og B2B.

Vi oplever en stigende interesse fra virksomheder og organisationer, der ønsker at deres vedholdende arbejde med at minimere deres klimaaftryk og understøtte FNs 17 verdensmål også skal afspejles i virksomhedens indkøb af arbejdstasker og julegaver til medarbejdere. Er du nysgerrig efter at vide mere om vores firmatasker, og hvordan vi kan tilpasse dem efter dit behov med dit firmalogo? Så tøv ikke med at tage kontakt. Vi laver gerne en gratis visualisering, så du kan se, hvordan din taske kunne komme til at se ud med dit eget logo. 

Firmatasker fra GRÜNBAG

Få et uforpligtende tilbud og en gratis visualisering her
TaunusSparkasse_komprimeret_679x379
folkesparekassen

VI ER STOLTE LEVERANDØRER AF FIRMATASKER TIL 

company bags with logo

 

FIRMATASKER EFTER DIT BEHOV

Vores B2B-ordrer varierer fra fem-ti stk til op i mod 500 tasker til store nationale og internationale virksomheder. Der er stor forskel på vores kunders ønsker modellen og til udformningen og placeringen logo, derfor prioriterer vi dialogen og processen højt, så vores kunder til sidst står med det ønskede resultat i hænderne. Herunder har vi samlet et par business cases til inspiration.

 

blue-water-case-2000-bags
B2B_side_kairo_BE_GREEN
Kbh_20201112_085947856_iOS
B2B_bagsNY_image001
folkesparekassen_679x379_IMG_2968
B2B_bags_WEBPULS_IMG_5907