Rygsæk Norr Large

999,00 kr

På lager

Stor rygsæk i GRÜNBAGs klassiske look lavet af genanvente materialer

* Obligatoriske felter

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Stor Norr Rygsæk

Dette er en stor rygsæk, der både er rummelig og funktionel. Og så er den lavet af genanvendte materialer! Rygsækken er designet til at blive brugt i hverdagen med en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer, samt to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Norr rygsækken laves i to forskellige størrelser, som du kan vælge mellem alt efter dine behov. Dette er en stor rygsæk (20 L) og du finder yderligere specifikationer herunder. Derudover har tasken en hurtig og praktisk  velcrolukning, der effektivt og sikkert holder tasken sammen. Taskerne er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning, gør at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

Hverdagsrygsæk lavet af bæredygtige materialer

Vores Norr rygsække er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion til lastbiler. Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Dimensioner (HxBxD): 43 x 33 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 36 x 31 cm

Vægt: ca. 800 g

Volume: 20 L

Skulderstropper (max): 92 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

grodba%CC%8AndGjordbånd i genanvendt polyester

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

Mmiller / 22. jan. 2021
A huge backpack
This backpack is great! It fits both my 64oz water bottle and my laptop. I've done so much research on backpack that are both resislant and big enough to hold my everday stuff on the go. Norr Large check marks all those boxes while being comfortable on my back. I highly recomend this bag if you carry a lot of stuff including a 64oz water bottle and an old school laptop.
  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design