Rygsæk Norr Refleks

949,00 kr

På lager

Bæredygtig rygsæk med refleks

* Obligatoriske felter

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Rygsæk med refleks

Denne sorte rygsæk med refleks er både rummelig og har et super praktisk design. Den simple folde-lukning betyder at rygsækken kan justeres i højden, så du får ekstra volumen, når der er brug for det. Samtidig er åbningen stor og du har et godt overblik over alt, hvad du har i tasken. Tasken har én indvendig A4-størrelse lomme samt to mindre lommer.

Tasken er fantastisk som skoletaske, til cykelturen, indkøb og vandring i skoven. Anvendelsesmulighederne er mange og med en GRÜNBAG Backpack har du en både vandafvisende og slidstærk rygsæk, som følger dig i mange år.

Denne version af vores rygsæk med refleksbånd er tilgængelig i både sort, hvid og i den orange udgave, der er lavet af redningsflåde fra Viking.

Materialer
Denne rygsæk er lavet af overskud fra presenning produktion. Rygsæksstropperne er lavet af gjordbånd og stof, der er produceret af genanvendte plastic-flasker og så er de foret med blødt materiale fra genanvendte termodragter. Gjordbåndet, som rygsækken lukkes med, har tidligere været livline på en af Vikings redningsflåder, hvor også refleksbåndet har aftjent sit formål.

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 750 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

Rester fra presenningproduktion

Brugte reklamebannere

Gjordbånd i genanvendt polyester

Spænder af genanvendt nylon

Refleks fra en redningsflåde

 

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design