Rygsæk Norr

949,00 kr

På lager

Den klassiske GRÜNBAG rygsæk lavet af afklip og rester af lastbilpresenninger

* Obligatoriske felter

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Norr Rygsæk

Rummelig og funktionel rygsæk, der er lavet af genanvendte materialer! Rygsækken er designet til at blive brugt i hverdagen med en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer, samt to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Norr rygsækken laves i to forskellige størrelser, så har du brug for lidt ekstra plads, vil vi anbefale vores Norr Large rygsæk. Yderligere specifikationer på taskens størrelse finder du herunder. Derudover har tasken en hurtig og praktisk  velcrolukning, der effektivt og sikkert holder tasken sammen. Taskerne er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning gør, at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

Hverdagsrygsæk lavet af bæredygtige materialer

Vores Norr rygsække er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion til lastbiler. Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic, og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 750 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

Rester fra presenningproduktion

Brugte reklamebannere

Gjordbånd i genanvendt polyester

Spænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design