Skuldertaske Arkitekt

999,00 kr

På lager

Bæredygtig arbejdstaske til arkitekter lavet af genanvendte materialer

* Obligatoriske felter

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

GRÜNBAG Arkitekttaske

Arkitekttaske designet med travle arkitekters daglige brug i sigte. Tasken kan indeholde ringbind og A3-format og er ideel til at have over skulderen til møder såvel som på byggepladser. Der er tre indvendige lommer; en til laptop og to mindre lommer til mobiltelefon, skriveredskaber og andre små ting. Desuden har tasken to udvendige lommer. Skulderremmen er lavet af genanvendte sikkerhedsbælter fra biler.

Arkitekttaske i stærkt og bæredygtigt design

Skuldertasken er lavet af restmateriale fra pressenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler det materiale, som bliver skåret fra, når forskellige virksomheder producerer pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. I vores øjne er de helt ubrugte og meget meget velegnede til taskeproduktion. De er både slidstærke og så mister de hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og også i denne arkitekttaske.

Skulderremmen er lavet af kasserede sikkerhedsseler fra biler. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Dimensioner (HxBxD): 38 x 33 x 13 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 32 cm

Vægt: ca. 800 g

Volume: 16 L

Skulderstrop (max): 130 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

sikkerhedsseleGenanvendt sikkerhedssele

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design