Leveringsoplysninger

COVID-19 DRIFTSSTATUS

Vi holder produktionen i gang, så vi kan håndtere de ordrer, der kommer. Vi har taget disse forholdsregler:

  1. Vi er få personer på arbejde på systuen, og vi holder afstand
  2. Vi er omhyggelige med at vaske og spritte alle overflader, maskiner, værktøj, hænder og materialer

 

STATUS PÅ LEVERING

Levering i Danmark: normal drift

Levering med GLS i EU lande: normal drift

Levering uden for EU: levering med ekstra leveringstid til følgende lande:

Algeriet, Canada, Bahrain, Bangladesh, Bosnien - Hercegovina, Egypten, Georgien, Indien, Iran, Israel, Island, Hong Kong, Hviderusland, Japan, Jordan, Kasakhstan, Kenya, Kirgisistan, Kuwait, Libanon, Liechtenstein, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Moldova, Montenegro, Norge, Oman, Pakistan, Qatar, Rusland, Saudi Arabien, Schweiz, Serbien, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Storbritannien, Sydkorea, Taiwan, Thailand, Tunesien, Tyrkiet, Vietnam, Kina, Uganda, Ukraine, USA og Usbekistan. Der kan fortsat sendes post til Grønland og Færøerne. Levering til lande, der ikke er på ovenstående liste, kan vi desværre ikke håndtere i øjeblikket!

(Opdateret 9. juli 2020)

 


 

Levering af pakker fra GRÜNBAG

GRÜNBAG er en dansk virksomhed, der ligger i Højbjerg ved Århus. Her har vi vores designværksted med både kontor og systue i samme lokale, og det er herfra alle ordrer bliver pakket og sendt. En del af vores tasker får vi produceret på en danskejet systue i Polen. Det er en løbende proces at oplære de polske syerske, så de kan sy vores tasker, og en del modeller producerer vi derfor stadig på vores egen systue. Når der i meget travle perioder kan være ekstra leveringstid på vores tasker, er det fordi vi først skal klippe og sy tasken, inden vi kan sende den afsted. Vi bestræber os på at afsende alle ordrer inden for 1-3 hverdage*, og hertil skal så lægges transittiden for transporten.

 

Estimeret transittid til forskellige destinationer

Australien: 6-10 hverdage

Danmark: 1 hverdag

Belgien: 2 hverdage

Canada: 6-10 hverdage

Finland: 3-5 hverdage

Frankrig: 2-4 hverdage

Holland: 2 hverdage

Irland: 4 hverdage

Italien: 3-6 hverdage

Norge: 4-6 hverdage

Schweiz: 3-6 hverdage

Spanien: 4-6 hverdage

Storbritanien: 2-3 hverdage

Sverige: 2-4 hverdage

Tyskland: 2 hverdage

USA: 6-10 hverdage

Østrig: 2 hverdage

 

*Da nogle tasker skal klippes og sys på vores systue i Århus kan der gå op til 5 hverdage, inden vi kan afsende ordren. Skriv til os, hvis du har bestilt en taske, der skal nå frem til en bestem dato. Vi kan næsten altid løse hastesager.