firmajulegaver_1920x318

BÆREDYGTIGE FIRMAJULEGAVER

Køb bæredygtige julegaver! Hos GRÜNBAG er bæredygtighed tænkt ind i alle processer og materialer, når vi designer vores tasker. Derfor finder du både sikkerhedsseler, reklamebannere, lastbilpresenning og hvide sejl og surfer kites i vores store udvalg af tasker til hverdagsbrug. Det er materialer, der ville være blevet kasseret og brændt af, hvis ikke vi tog dem ind på vores systuer og gave dem nyt liv i lækkert dansk design.

Vi har mange kunder, både helt store og ganske små virksomheder, der ønsker at få en helt unik virksomhedestaske med deres eget logo på. Skulle du gå med samme tanker, så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver gerne en gratis visualisering, så du kan se, hvordan din taske kunne komme til at se ud med dit eget logo. 

Send os dine ønsker her 

 

tote_firmajul
firmajulegaver2
firmajulegaver3_1

JULEGAVER MED DIT FIRMALOGO 

Vores B2B-ordrer varierer fra fem-ti stk til op i mod 500 tasker til store nationale og internationale virksomheder. Der er stor forskel på vores kunders ønsker modellen og til udformningen og placeringen logo, derfor prioriterer vi dialogen og processen højt, så vores kunder til sidst står med det ønskede resultat i hænderne. Herunder har vi samlet et par business cases til inspiration.

 

B2B_bagsNY_image001
folkesparekassen_679x379_IMG_2968

VI ER STOLTE LEVERANDØRER AF FIRMATASKER TIL 

company bags with logo