VIKING Lifebag Rygsæk

1.049,00 kr

På lager

Slidstærk rygsæk lavet af genanvendte redningsflåder

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Slidstærk rygsæk lavet af redningsflåde

VIKING Lifebag Rygsæk er en all-round rygsæk lavet af redningsflåde. Det er en praktisk taske, som kan bruges til alle mulige formål. Tasken har en stor indvendig lomme, hvor du kan opbevare din computer eller vigtige papirer, samt to mindre lommer til f.eks. kuglepenne, nøgler og en pung. Tasken lukkes med et gjordbånd og genbrugsspænde

Hos grünBAG er bæredygtighed, mindre spild og genanvendelse af spildmaterialer udgangspunktet for hver eneste produkt. Samtidig elsker vi stilrent og funktionelt design, og det er det mindset, vi udvikler vores tasker med.

Bæredygtig rygsæk af slidstærke materialer

Tasken er produceret af ydermaterialet og andre komponenter fra VIKINGS redningsflåder, som i årevis har beskyttet menneskeliv på de syv verdenshave. Taskens kraftige bund er lavet af overskud fra presenning produktion og hankene er lavet af genanvendt gjordbånd. Bunden og ryggen af tasken er lavet af overskud fra presenning produktion og stropperne i genanvendt gjordbånd og fyldet fra termodragter.

Vores VIKING tasker er lavet af genbrugt materiale fra VIKINGs livreddende udstyr. Hver eneste millimeter af deres kasserede redningsflåder og termiske beskyttelsesdragter bliver endevendt for genbrugsmuligheder. VIKINGs udstyr er designet til at kunne modstå ekstreme vejrforhold på havet. Materialet er derfor både vandafvisende og slidstærkt. Det gør LifeBag taskerne yderst praktiske og holdbare. På havet bruges den orange farve som blikfang for redningsfartøjer, så med en Viking LifeBag kommer du helt sikkert til at skille dig ud fra mængden.

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 900 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

redningsfla%CC%8AdeStof fra en redningsflåde

refleksRefleks fra en redningsflåde

grodba%CC%8AndGjordbånd i genanvendt polyester

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design