Sort Rygsæk Norr Large

999,00 kr

På lager

Stor, sort rygsæk i GRÜNBAGs klassiske look lavet af genanvente materialer

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Stor sort Norr Rygsæk

Dette er en stor rygsæk, der både er rummelig og funktionel. Og så er den lavet af genanvendte materialer! Rygsækken er designet til at blive brugt i hverdagen med en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer, samt to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Norr rygsækken laves i to forskellige størrelser, som du kan vælge mellem alt efter dine behov. Dette er en stor rygsæk (20 L) og du finder yderligere specifikationer herunder. Derudover har tasken en hurtig og praktisk  velcrolukning, der effektivt og sikkert holder tasken sammen. Taskerne er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning, gør at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

Hverdagsrygsæk lavet af bæredygtige materialer

Vores Norr rygsække er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion til lastbiler. Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Dimensioner (HxBxD): 43 x 33 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 36 x 31 cm

Vægt: ca. 800 g

Volume: 20 L

Skulderstropper (max): 92 cm

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design