Rød Rygsæk Norr Large

999,00 kr

På lager

Stor rød rygsæk i GRÜNBAGs klassiske look lavet af genanvente materialer

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Stor rød rygsæk af genanvendte materialer 

GRÜNBAGs Norr rygsække er rummelige og funktionelle all-round tasker, der er designet til at blive brugt i hverdagen. Rygsækken har derfor en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer. Desuden er der to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Vi har designet rygsækken i to forskellige størrelser, dette er vores store version,d er kan rumme 20 L. Du inder ydereligere specifikationer herunder. Derudover har tasken en hurtig og praktisk velcro lukning, der effektivt og sikkert holder tasken sammen. Denne Norr rygsæk af genanvendte materialer er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning gør, at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

Bæredygtige materialer

Rygsækken er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion i Danmark. Det er materialer, som bliver skåret fra under selve produktionen af pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. De helt ubrugte og vil gå til spilde, hvis ikke vi designer tasker af dem. Lastbilpresinning er enormt slidstærkt og så mister det hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og således også i denne.

Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark. Alle materialerne er veganske.

 

Dimensioner (HxBxD): 43 x 33 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 36 x 31 cm

Vægt: ca. 800 g

Volume: 20 L

Skulderstropper (max): 92 cm

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design