Gul Rygsæk Liv

949,00 kr

På lager

Stilren rygsæk i bæredygtigt Dansk Design

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Gul rygsæk med læderrem

All-round gul rygsæk, der er meget rummelig. God som skoletaske, til cykelturen, indkøb og vandring i skoven. Tasken har én indvendig A4-størrelse lomme samt to mindre lommer. Den lukkes med en læderstrop.

Den er perfekt til dig, der bevæger dig rundt i byen til fods eller på cykel. Er bæredygtighed, mindre spild, genanvendelse og en grønnere fremtid vigtige nøgleord for dig? Og elsker du samtidig godt, funktionelt, danskproduceret design? Så skal du vælge en GRÜNBAG taske!

Rygsæk lavet af bæredygtige materialer

Rygsækken er lavet af restmateriale fra pressenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler det materiale, som bliver skåret fra, når forskellige virksomheder producerer pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. I vores øjne er de helt ubrugte og meget meget velegnede til taskeproduktion. De er både slidstærke og så mister de hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og også i denne Liv rygsæk. Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Hvorfor hedder rygsækken Liv?

To GRÜNBAG rygsække (Norr og Liv) er opkaldt efter Helens, vores designer og grundlæggers, to første børnebørn. Ud over at være henholdsvis et drenge- og et pigenavn refererer Norr også til, at GRÜNBAG er et nordisk brand, mens Liv hylder det levende og smukke i livet.

 

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 750 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design