GRÜNBAG Sleeve 13"

449,00 kr

På lager

Bæredygtigt computer sleeve til 13" bærbar computer

* Obligatoriske felter

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Bæredygtigt Computer Sleeve 13"

Foret sleeve, der passer perfekt til en 13" laptop. Vores GRÜNBAG Sleeve har vores karakteristiske look med foldbar top og velcrolukning, der gør den simpel og hurtig at åbne og lukke. Det bløde foer går et stykke op i den foldbare lukning. På den måde yder det beskyttelse hele vejen rundt om alle kanter på din computer. Med det grafiske logo i front har du her et bæredygtigt computer sleeve 13", der føjer sig smukt til resten af GRÜNBAG familien.

Computer Sleeve med ekstra lomme til oplader eller magasiner

Under den foldbare lukning gemmer sig en rummelig lomme, så du kan pakke din oplader sammen med computeren. Lommen er desuden udformet, så du kan have A4 papirer i den. Er du studerende eller gymnasie- eller skoleelev, vil du opleve at lommen er super praktisk til de løse ark, der ofte bliver udleveret i undervisningen.

Hvilke bæredygtige materialer er dette bæredygtige sleeve lavet af?

Vores GRÜNBAG Sleeve er lavet af vandtæt restmateriale fra pressenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler det materiale, som bliver skåret fra, når man laver pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. I vores øjne er de helt ubrugte og meget meget velegnede til taskeproduktion. De er både slidstærke og så mister de hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og også i dette GRÜNBAG Sleeve 13"

Dimensioner (HxBxD): 33 x 24 x 2,3 cm

Vægt: ca. 350 g

presenningRester fra presenningproduktion

t%C3%A6ppeLommefor lavet af stofrester

nylon%20stofForstof af genanvendt plast

 

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design