VIKING & GRÜNBAG

Kernen af vores arbejde er, at vi gentænker potentialet af materialer. Vi vil gentænke anvendelsesmulighederne for de ting, vi normalt smider ud. Alt fra gamle sikkerhedsseler, aflagte sejl og farverige presenninger til recycled plastikflasker vil vi gentænke og finde nye anvendelsesmuligheder af, og dermed skabe mode med en unik historie og et eksklusivt dansk design. Oveni det fokuserer vi også på at skabe tasker, der er slidstærke og kan holde til hverdagens vind og vejr! Taskerne skal kunne holde i flere år, og ikke gå til spilde ligesom mange fast-fashion produkter. Efterspørgslen på slidstærke tasker i god kvalitet er høj, og derfor søger vi altid efter det bedste materiale til vores produktion. En af de helt store leverandører af slidstærkt og unikt materiale er gamle redningsflåder fra vores partner VIKING Life-Saving Equipment.

En VIKING redningsbåd er ofte den sidste redningsløsning i en nødsituation. Det betyder at ikke kun redningsbåden selv, men også alle komponenter ombord skal virke fejlfrit - der er ikke plads til den mindste fejl, når det handler om at redde liv.

VIKING Life-Saving Equipment

VIKING er en global leder indenfor marine- og offshoresikkerhed. De er grundlagt i Danmark i 1960 og har over 2000 ansatte. De har mere end 70 filialer og 260 servicestationer rundt omkring i hele verden. VIKING leverer og servicerer førsteklasses rednings- og sikkerhedsudstyr til passenger- og fragtskibe, offshore installationer, fiskefartøjer, flådens helikoptertjenester, brandvæsnet og fritids yachts.

VIKINGs redningsbåde bliver brugt ombord på nogle af verdens største og mest avancerede skibe, hvor passagerer og besætnigen er afhængige af, at de virker og er i stand til at redde liv, når det er mest nødvendigt.

VIKING_1390x400_A007451_44_24-(00000002)

Statement tasker i et stærkt dansk design

Vores VIKING Lifebags er resultatet af det kreative samarbejde mellem GRÜNBAG og VIKING Life-Saving Equipment. Her kombinerer vi recycling og industrielt design, hvilket har resulteret i helt fantastiske og unikke produkter, der med garanti skiller sig ud fra mængden. Taskerne er lavet af slidstærkt stof fra redningsbåde. Takket være kvaliteten i materialet, der oprindeligt er lavet til at kunne udholde et liv på de syv have, sikrer vores unikke VIKING tasker, at dine ejendele kan opbevarer sikkert i årevis.

Hos GRÜNBAG er vi meget begejstret over vores gode samarbejde og relation til vores partner VIKING Life-Saving Equipment. Efter flere års samarbejde, har medarbejderne hos VIKING fået et øje for, hvilke materialer, de skal udvælge til lige netop vores tasker, og derfor er de med til at sikre, at alle taskerne får deres unikke look samtidig med, at de er ekstremt holdbare og i den bedste kvalitet.

viking tasker banner

GRÜNBAG X VIKING KOLLEKTIONEN

I vores VIKING Lifebag kollektion kan du både få en rygsæk, en sportstaske og en toilettaske. Taskerne er produceret af ydermaterialet og andre komponenter fra VIKINGs redningsflåder. Hver eneste millimeter af VIKINGS kasserede redningsflåder og termiske beskyttelsesdragter bliver endevendt for genbrugsmuligheder. VIKING materialet er både vandafvisende og slidstærkt, og den orange farve på tasken gør, at du med garanti vil skille dig ud fra mængden.

Se hele VIKING kollektionen her.

VIKING Lifebag som firmatasker

Skal du forkæle dine medarbejdere med en ny firmataske? I VIKING Lifebag kollektionen kan du skræddersy en sportstaske, rygsæk, toilettaske eller case til dine medarbejdere.

Læs mere om vores skræddersyede B2B tasker her.