Nyhed: Ny kollektion!

GRÜNBAG Sails er en helt speciel kollektion af tasker lavet i genanvendte sejl. Med kollektionen tager vi dig med ind i et maritimt univers, hvor funktionalitet møder design i en let og lys kollektion af bæredygtige sejltasker, som har givet nyt liv til de sejl, der har sejlet deres sidste tur.

GRÜNBAG Sails taskerne er skabt i et simpelt og funktionelt design, der fokuserer på sejlets både hårdføre og elegante materiale. Alle taskerne har unikke detaljer med varierende syninger, mærkater og afklip, der fortæller sejlenes forskellige historier om livet på havet. Fælles for hele kollektionen er dog det lyse og minimalistiske udtryk, der gør taskerne brugbare til mange forskellige formål – uanset om du trives bedst på havet eller med fast grund under fødderne.

Kollektionen består af en række forskellige tasker til alle slags behov, fra de mindre accessories tasker, over skuldertasker og rygsække, til vores store sports- og rejsetasker. Alle taskerne er syet i to lag; det yderste i genanvendte sejl og det inderste i afklip fra presenning produktion, som skal sikre tasken ekstra holdbarhed og slidstyrke. GRÜNBAG Sails taskerne er derfor yderst robuste tasker, der kan holde til vind og vejr – og masser af sømil!