Hos GRÜNBAG arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at designe den helt perfekte taske til deres behov. Vi har blandt andet udviklet tasker i samarbejde med arkitektfirmaet Pluskontoret. Tasker som både skulle fungere på byggepladsen og i mødelokalet.

Kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd

Tilbage i 2008 begyndte GRÜNBAG, i tæt samarbejde med Pluskontoret, at udvikle vores første Arkitekttaske. For Pluskontoret var både taskens funktionalitet og look i fokus. F.eks. blev tasken designet efter, at der skulle være plads til 2 A4 ringbind, en vandflaske, nøgler, skriveredskaber og andre småting. Herudover skulle kvaliteten af tasken være så god, at den kunne holde til at være med byggepladsen.

I udviklingsprocessen blev Arkitekttasken gjort højere, da der også skulle være plads til, at arkitekterne fra Pluskontoret kunne medbringe A3 mapper, når de var ude til møder.

I dag har hver medarbejder hos Pluskontoret mindst én GRÜNBAG Arkitekttaske, som de kan tage med sig - lige meget hvad dagens opgave byder dem.

Et bæredygtigt statement

Hos Pluskontoret er bæredygtighed en vigtig del af deres identitet. "Det funktionelle kombineret med det bæredygtige er helt ideelt for os, og hele upcycling konceptet er jo vigtigt i forhold til vores klode", lyder det fra en af grundlæggerne af Pluskontoret, arkititekt Suna Cenholt.

Når man besøger Pluskontoret i Aarhus, er det også tydeligt, hvordan de bæredygtige løsninger fylder meget. De har blandt andet en "nul-madspilds kantineordning", hvor alle råvarer bliver udnyttet ned til mindste detalje, og hvor de blandt andet serverer vegetariske retter flere gange ugentligt.

En taske for livet

Hos GRÜNBAG håndplukker vi vores materialer, og det betyder, at vi altid leverer en slidstærk og holdbar taske, som du kan have glæde af i mange år. Pluskontoret har, siden de modtog de første tasker fra GRÜNBAG, ændret deres logo, og i den forbindelse fik de lavet en designopgradering samt et serviceeftersyn på taskerne, hvor logoet blev opdateret og eventuelle reparationer blev løst. På den måde sikrer de den længst mulige levetid på deres arbejdstasker.

Se vores Arkitekt skuldertaske her

pluskontoret-banner