Vi har netop udviklet tasker i samarbejde med den tyske bank Taunus Sparkasse. I samarbejde med virksomheden har vi skabt tasker, der skulle fungere i hverdagen hos kunder og kolleger.

En bæredygtig, funktionel og personlig firmataske

Lige før sommeren 2023 indgik Taunus Sparkasse et samarbejde med GRÜNBAG om at få designet deres logo til Rygsækken Norr og Skuldertasken Carry.

Det var vigtigt for Taunus Sparkasse, at der både var fokus på bæredygtighed og funktionalitet. Her udtaler en af medarbejderne: "The GRÜNBAG is a great product as it is not only made from recycled materials but also really practical. The size is perfect to fit a lot of stuff inside, and due to its material, it is water resistant, durable, and super easy to clean."

Taunus Sparkasses valg af skuldertasken, Carry, giver dem en funktionel taske med god og sikker foret plads til at have computeren med sig. Der er også flere rum til oplader, mapper og en lynlåslomme til nøgler, pung, telefon og andre mindre genstande.

På samme måde er rygsækken Norr den perfekte partner, når du er på farten. Den er nem at smide over ryggen og af sted til diverse møder. I Norr er der selvfølgelig også plads til computeren, og der er to mindre lommer med plads til de små genstande. En anden medarbejder udtaler: "Our new bags are great. I take the train when going to the office, and the bag is perfect. It feels great to carry around, looks cool, and is super robust."

I dag har hver medarbejder deres egen GRÜNBAG skuldertaske Carry eller rygsæk Norr, som de kan klare alle dagens opgaver med.

Geografiske koordinater

Nu har vi afsløret, at Taunus Sparkasse er en tysk bank, men hvor i Tyskland ligger Taunus Sparkasse? Det burde være nemt nok at finde ud af, for Taunus Sparkasse har valgt at få deres geografiske koordinater illustreret på snippen af taskerne.

For Taunus Sparkasse er det vigtigt, at de har fundet en taske, der er lavet af genanvendte materialer, og at de har kunnet præge tasken med deres eget selvvalgte logo. Denne kombination er vigtig for Taunus Sparkasse, så de har en bæredygtig taske, som de kan få gavn af hver dag. En medarbejder udtaler: "I really love my new bag and have used it every day since I got it. It's great and also sustainable, which makes it even better. I think it is important to consider the aspect of sustainability when buying something new, and I'm glad the company did it."

Taunus Sparkasse har været rundt på kontoret for at spørge deres medarbejdere, hvad de synes om deres nye GRÜNBAG tasker, og der er ingen tvivl om, at de er faldet i god smag hos alle, både hvad angår funktionalitet og bæredygtighed. 

Vi er glade for, at et samarbejde med Taunus Sparkasse er noget, der gavner dem, os, og det aller vigtigste, vores planet.

Se vores Rygsæk Norr her

Se vores skuldertaske Carry her

 Taunus