Vi skaber altid vores GRÜNBAG firmatasker i tæt samarbejde med kunden, så vi kan designe de helt rigtige tasker efter deres behov. I samarbejde med DHL var det vigtigt at skabe en taske, som kunne rumme det essentielle og var nem og hurtig at tage med på farten, derfor faldt valget på vores sleeve.

Unikke og funktionelle sleeves

I december 2023 rakte DHL ud til GRÜNBAG med formålet om at lave et sleeve med deres helt eget unikke nummerering, farver og logoer. Designet til at være funktionelt og stilfuldt tilbyder vores sleeve den alsidighed og holdbarhed, der er nødvendig for DHL's travle arbejdsmiljø. Fremstillet af genanvendte og upcyclede materialer passer det perfekt til DHL's engagement i bæredygtighed. Efter modtagelsen af de nye sleeves var det også bæredygtigheden, som var en topfavorit hos medarbejderne, og det tilføjer meget til sleevets appel.

Hvad betyder dette for DHL?

DHL's afdeling i Bonn, Tyskland, kan nu vise deres bæredygtige sleeves frem og, vigtigst af alt, bruge dem i deres dagligdag og arbejde. DHL Consultings medarbejdere er begejstrede for deres nye specialfremstillede sleeve fra GRÜNBAG.

Hos medarbejderne bliver det fremhævet, at sleevet med sin slidstærke kvalitet fremhæver holdbarheden både i udseende og følelse. DHL's konsulentafdeling roser deres nye sleeve for at passe ind i den konsulentvibe, som de gerne vil udtrykke i deres arbejde. De er glade for det professionelle udtryk, som sleevet har, og at det passer ind i enhver professionel sammenhæng.

Vi hos GRÜNBAG er altid glade for at kunne imødekomme vores kunders ønsker, og det er virkelig givende for os som virksomhed at høre, når vores produkt falder i god jord hos kunden. Det bestræber vi os altid på.

Et sleeve med et langt liv

Hos GRÜNBAG håndplukker vi vores materialer, og det betyder, at vi altid leverer en slidstærk og holdbar taske, som du kan have glæde af i mange år.

Dette samarbejde er et bevis på vores engagement i at levere bæredygtige løsninger, der gør en forskel. Vi er stolte af at arbejde sammen med visionære virksomheder som DHL for at skabe produkter, der ikke kun opfylder deres behov, men også bidrager til en grønnere fremtid.

Se vores Sleeves her

DHL Sleeve