Har du nogensinde overvejet, hvordan det mon er at arbejde for en lille virksomhed, der sætter design og produktion af bæredygtige produkter højest? For ca et halvt år siden blev Florine ansat hos GRÜNBAG. Florine kommer fra det aller sydligste Tyskland, og ud over at oversætte hele vores hjemmeside til tysk, så koordinerer Florine også vores samarbejde med internationale bloggere, så kendskabet til GRÜNBAG tasker kommer ud til hele verden. Hun er altid sprudlende glad og lidt af en wonder woman, der ud over at være studerende og ansat hos os, også har sin egen blog, hvor hun undersøger, beskriver og udbreder kendskabet til en bæredygtig livsstil. Bloggen hedder The Wasted Blog, og i sit seneste indlæg havde hun netop fokus på,hvordan det er at arbejde i en lille bæredygtig designvirksomhed.

Florine skriver: “The company is structured in a tight-knit yet highly productive manner. While I am in the marketing department led by Sille, an absolute powerhouse and natural badass, the heart and soul really are the “redesigners” Anne and Christina, led by the founder of the company, Helen Leegard. With Jens Peter overlooking the administrative chores, that would sum up all employees at GRÜNBAG”

Helen, Jens Peter, Christina, Anne, Florine og Sille dækker alle funktioner fra design, produktion, marketing, økonomi og salg, og det hele foregår fra vores kreative base i Århus. Ét stort lyst lokale, hvor industrisymaskinen aldrig står stille, og hvor hænderne bag tasterne til dette indlæg også hjælper til ved klippebordet, når der er behov for det. Det særligt karakteristiske ved at arbejde ved GRÜNBAG er, at her aldrig er langt fra idé til handling, og at alle har et nært kendskab til alle arbejdsområder. 

Hvad betyder det for vores kunder, at vi er fokuseret på bæredygtigt design af tasker? Det betyder først og fremmest en rigtig høj kvalitet på alle vores tasker. At arbejde for en grønnere fremtid med mindre spild betyder for os, at vores tasker skal kunne holde til årevis hverdagsbrug. Derfor vælger vi altid de stærkeste materialer og vi gennemtester alle modeller, inden vi lægger dem på vores webshop eller sender dem ud til vores forhandlere. Skulle man som kunde opleve, at en rem sprænger eller en syning slides op, så tilbyder vi også at reparere taskerne, så de kan komme i brug igen. Det er det, der giver mening og skaber motivation for os.

"