Armygrøn Rygsæk Norr Strap Large

999,00 kr

På lager

Stor, armygrøn rygsæk lavet af upcyclede materialer

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Stor, armygrøn rygsæk til hverdagsbrug

Norr er en rummelig og funktionel all-round rygsæk, der er designet til at blive brugt i hverdagen. Rygsækken har derfor en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer. Desuden er der to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Norr rygsækken laves i to forskellige størrelser, som du kan vælge mellem alt efter dine behov. Dette er en stor rygsæk (20 L) og du finder yderligere specifikationer herunder. Taskerne er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning, gør at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

Lavet af bæredygtige og slidstærke materialer

Rygsækken er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion i Danmark. Det er materialer, som bliver skåret fra under selve produktionen af pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. De helt ubrugte og vil gå til spilde, hvis ikke vi designer tasker af dem. Lastbilpresinning er enormt slidstærkt og så mister det hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og således også i denne.

Stoffet til skulderstropperne er lavet af recycled polyester. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark. Alle materialerne er veganske.

Dimensioner (HxBxD): 43 x 33 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 36 x 31 cm

Vægt: ca. 800 g

Volume: 20 L

Skulderstropper (max): 92 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

grodba%CC%8AndGjordbånd i genanvendt polyester

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design