Rød Skuldertaske Anne

1.399,00 kr

På lager

Unik lædertaske lavet af læder fra upcyclede møbler

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

GRÜNBAG Skuldertaske har en god medium størrelse. Tasken har to lommer med nem adgang foran, hvor du med fordel kan opbevare solbriller, nøgler eller din mobil. Sving let tasken over skulderen og tag på tur - hvad end det er en gåtur, en tur på museum eller et helt andet eventyr, du skal på, er GRÜNBAG Skuldertasken din bedste ven.

Hvorfor lave en skuldertaske i genbrugt læder?

Læder er et ressourcekrævende materiale med et højt CO2-aftryk, og ved at vælge upcyclet læder reduceres kemikalieudslip, vandforbrug og affald betydeligt. Vi elsker at omdanne spild til potentiale. Ressourcerne på vores jordklode er begrænsede, og klimaforandringerne gør for alvor, at vi skal tænke bæredygtighed ind i vores hverdag. Derfor sørger vi for at tænke cirkulært, og vi gør alt hvad vi kan for, at der ikke er noget materiale, der går til spilde. En god lædersofa kan gensælges op til flere gange, men der kommer en dag, hvor den ikke længere kan sælges som en sofa - måske på grund af et hul i læderet, misfarvning eller en dyb ridse. I stedet for at smide sofaen væk, kan læderet transformeres til tasker og dermed få et nyt og længere liv.

Hvordan passer du bedst på din lædertaske?

Læder har brug for kærlighed for at sikre et langt liv. Vær ikke bange for at tage tasken med i al slags vejr og vind - det vil blot tilføre ekstra patina til læderet. Vi anbefaler dog, at du behandler din lædertaske med voks eller bruger en imprægneringsspray i ny og næ. På den måde holder du din taske flot og skinnende og beskytter læderet imod at tørre ud.

Farver i læderkollektionen

I vores læderkollektion, bruger vi primært læder i de klassiske brune og sorte farver. Vi elsker dog at skille os ud fra mængden, og holder derfor altid øje med specielle farver, når vi udvælger materialet til vores læder tasker. Derfor kan du sommetider være heldig at finde få eksemplarer i farver som blå, rød og hvid på vores webshop.

Dimensioner (HxBxD): 34 x 30 x 12,5 cm

Vægt: ca 600 g

Hanke: 66 cm

Leather_chair_204629-kopiLæder fra upcyclede møbler

 

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design