REDGREEN Sport

1.195,00 kr

På lager

Sportstaske designet i samarbejde med REDGREEN og med smukke detaljer fra hvide sejl

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Sportstaske fra REDGREEN by GRÜNBAG 

Weekendtaske, sportstaske, strandtaske eller sejlertaske? Uanset om du skal i fitnesscentret, på tennisbanen, på stranden eller på weekendtur, så dækker REDGREEN Sport dine behov for en all-round basistaske.

Tasken har en stor lynlåsåbning, der gør det nemt at overskue hele tasken på én gang. REDGREEN Sport er udstyret med to lommer; en åben, indvendig lomme i den ene ende af tasken og en udvendig lomme, der lukkes med lynlås.

Det hvide sejl har nogle smukke, karakteristiske detaljer i form af zik-zak syninger, der ikke efterlader nogen tvivl om, at denne taske har en forhistorie på åbent hav. Vi har desuden tilføjet røde og grønne stikninger, der understreger det maritime REDGREEN look. Vi udnytter hver enkelt kvadratcentimeter på de hvide sejl, og derfor kan detaljerne variere fra taske til taske. Alle har det samme enkle design, men ikke to tasker er helt ens.

Genanvendte Materialer 

REDGREEN Sport er lavet af genanvendt, hvidt sejl og indvendigt er den foret med lyst, grønt nylonstof, der er lavet af genanvendte plasticflasker. For at gøre tasken ekstra holdbar har vi tilføjet et mellemfoer af hvid presenning, der er blevet skåret fra i produktionen af partytelte. Til sammen giver disse materialer en utrolig slidstærk taske, der holder faconen under flittig hverdagsbrug i mange år. Bunden af tasken har vi yderligere forstærket med sort materiale, der er lavet af genanvendte plasticflasker. Hankene på tasken er lavet af genanvendte sikkerhedsseler, der er både holdbare og bløde.

Skulle det blive nødvendigt, kan du vaske tasken på 30 grader i vaskemaskinen.

Dimensioner (HxL): 30 x 50 cm

Vægt: ca. 1100 g

Volume: 34 L

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design