REDGREEN Rygsæk

1.095,00 kr

På lager NOTE Delivery time 2-4 weeks!

REDGREEN rygsæk lavet af genanvendte, hvide sejl

  • 14 dages returret
  • World wide levering
  • 2-5 dages levering

Sejlerrygsæk fra REDGREEN by GRÜNBAG

REDGREEN Rygsæk er en funktionel sejlerrygsæk. Den er designet til flittig hverdagsbrug i alt slags vejr. Den store indvendige lomme i rygsækken passer perfekt til en bærbar computer (13” – 15”). De to små indvendige lommer hjælper dig med at holde styr på både pung, cykellygter, skriveredskaber og andre småting. På REDGREEN Rygsæk finder du også en udvendig lomme i den ene side. Her kan du let få fat i dine nøgler eller din telefon uden at åbne hele rygsækken.

Sejlet har nogle smukke zik-zak syninger, der ikke efterlader nogen tvivl om, at det har en forhistorie på åbent hav. Vi har desuden tilføjet røde og grønne stikninger, der fint understreger det maritime REDGREEN look. Vi udnytter så meget som muligt på de hvide sejl, og derfor kan detaljerne variere fra taske til taske. Alle har det samme enkle design, men ikke to tasker er helt ens.

Rygsækken foldes i toppen og spændes med et gjordbånd, der kan justeres i lænden i et spænde på taskens forside.

Rygsæk lavet af slidstærke genbrugsmaterialer

REDGREEN sejlerrygsæk er lavet af en kombination af genanvendt, hvidt sejl og hvid presenning, der er blevet skåret fra i produktionen af partytelte. Disse materialer giver en slidstærk taske, der holder faconen under flittig hverdagsbrug i mange år. De indvendige lommer er lavet af net-mønstret mesh-banner, der har været anvendt som reklamebanner.

Skulderstropperne er lavet af stof, der er produceret af genanvendte cola-flasker, og de er foret med blødt stof fra termodragter, der har været i brug i redningstjenesten.

Det glatte indvendige materiale er let at rengøre med en klud, og skulle det blive nødvendigt, kan du sagtens vaske tasken på 30 grader i vaskemaskinen.

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design