Pay it Forward Friday

I 2018 lancerede vi Pay it Forward Friday, hvor vi gav en Alden Rygsæk væk i et år. Nu er vores ALDEN tilbage på vores systue i Århus og klar til at komme med en ny GRÜNBAG'er på rejse i et år fuld af eventyr et eller andet sted i verden. Ideen er at vise, hvor holdbare vores GRÜNBAG tasker faktisk er. Derfor håber vi også at kunne følge traditionen i flere år. På Pay it Forward Friday 2019 vil vi finde en ny ejer for et år. Er du den næste til at skrive historie med vores cirkulære Alden rygsæk?

Hvorfor hedder det Pay it Forward Friday?

Vi vil gerne inspirere andre til en mere grøn livsstil. Black Friday bliver ofte brugt til at øge salget og tilbyd kunder muligheden for at købe mere til levere priser. Det kan let resultere i overforbrug, hvor man køber ting, som man faktisk ikke har brug for. Vi ønsker ikke at fyre op under mere bevidstløst forbrug af fast fashion og friste forbrugere til at købe masseproducerede produkter, som de ikke har brug for. Derimod tror vi på slow fashion-bevægelsen, på at inspirere andre til at tage de rigtige valg, på tidløst design og slidstærke kvalitetsprodukter, som bliver produceret på en bedre måde - både bæredygtigt og etisk.

Vores produkter er af høj kvalitet og så slidstærke, at du blot behøver at købe en GRÜNBAG taske én gang. Brug den, tag dig godt af den og giv den videre, når du ikke længere har brug for den. Vi laver tasker, der holder i årevis, hvis ikke et helt liv, og det gør dem perfekte til det cirkulære marked. Selv en anden-, tredje, eller fjerdehånds GRÜNBAG beholder sin værdi, sin form og sin farve, og vi er parate til at bevise det!

 

 

Kvalitet & Holdbarhed år efter år!!

Hos GRÜNBAG sætter vi pris på cirkulær økonomi med fokus på bæredygtigt forbrug og produkter, der holder i årevis. Fredag d. 29. november sender vi vores cirkulære Alden Rygsæk på dens anden cirkulære rejse. Ved at deltage kan du vinde netop denne rygsæk, nyde dens følgeskab i et år og give den videre til den næste vinder af Pay it Forward Friday 2020.

 

Hvordan deltager man?

Vi starter vores giveaway på instagran d. 24. november! Vinderen bliver trukket på Black Friday d. 29. november. GRÜNBAG tager sig af alle omkostninger i forbindelse med forsendelsen og laver reparationer og tilpasninger hen af vejen for at give vinderne den bedste oplevelse med vores cirkulære Alden Rygsæk.
 
Join our community - Become a GRÜNBAGer!