OUTLET Sort Skuldertaske City

Specialpris 599,00 kr
Pris: 799,00 kr

På lager

SPAR 25%

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Dene taske er andensortering på grund af en lille skønhedsfejl. Fejlen påvirker hverken taskens kvalitet eller funktion.

Sort City Crossover

GRÜNBAG City er en skuldertaske med plads til A4 + bærbar. Tasken har en regulerbar skulderrem og en indvendig lomme med plads til pung, mobil og nøgler. Tasken lukkes med Velcro-lukning.

Miljøvenlig Taskeproduktion

En sort City crossover er lavet af restmateriale fra pressenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler det materiale, som bliver skåret fra, når forskellige virksomheder producerer pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. I vores øjne er de helt ubrugte og meget meget velegnede til taskeproduktion. De er både slidstærke og så mister de hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og også i denne City.

Skulderremmen er lavet af kasserede sikkerhedsseler fra biler. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark.

Dimensioner (HxBxD): 35 x 28 x 12 cm

Vægt: ca. 600 g

Volume: 12 L

Skulderstropper (max): 130 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

grodba%CC%8AndGjordbånd i genanvendt polyester

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design