Lysegrå Rygsæk Norr Large

999,00 kr

På lager

Stor, lysegrå rygsæk i GRÜNBAGs klassiske look lavet af genanvente materialer

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Stor Norr Rygsæk lavet af miljøvenlige materialer

Leder du efter en miljøvenlig rygsæk? GRÜNBAGs Norr rygsække er særdeles bæredygtige og så er de både rummelige og funktionelle. En allround rygsæk, der er designet til at blive brugt i hverdagen. Rygsækkene har en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer, samt to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Vores lysegra Norr rygsæk laves i to forskellige størrelser, som du kan vælge mellem alt efter dine behov. Dette er en stor rygsæk (25 L) og du finder yderligere specifikationer herunder. Derudover har tasken en hurtig og praktisk velcrolukning, der effektivt og sikkert holder tasken sammen. Taskerne er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning, gør at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

Hvilke materialer er en miljøvenlig rygsæk lavet af?

Rygsækken er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion i Danmark. Det er materialer, som bliver skåret fra under selve produktionen af pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. De helt ubrugte og vil gå til spilde, hvis ikke vi designer tasker af dem. Lastbilpresenning er enormt slidstærkt og så mister det hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og således også i denne grå Norr rygsæk.

Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark. Alle materialerne er veganske.

Dimensioner (HxBxD): 43 x 33 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 36 x 31 cm

Vægt: ca. 800 g

Volume: 20 L

Skulderstropper (max): 92 cm

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design