Limited Edition Backpack Liv - Silver

1.199,00 kr

På lager

Limited edition rygsæk i bæredygtigt Dansk Design

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Limited edition rygsæk med læderrem

Denne limited edition taske er en begrænset udgave af vores klassiske LIV-rygsækmodel. Nu i en splinterny og begrænset farve, som vi max kan lave op til 5 tasker af. Skil dig ud med din GRüNBAG! 

Rygsækken har en størrelse A4-inderlomme og to mindre lommer til nøgler, kuglepenne og lignende. Rygsækken lukkes med en læderrem. Tasken har et minimalistisk og stilfuldt design. Det er et perfekt alternativ til dig, der ønsker en bæredygtig taske, der holder i årevis. I modsætning til fast fashion bliver denne taske kun smukkere efter år med slitage. Tasken er rummelig (18 l), den er miljøvenlig (lavet af overskydende materialer, der ellers ville være blevet brændt af) og så er den perfekt til både skole og arbejde.

Rygsæk i stærkt og bæredygtigt design

Rygsækken er lavet af restmateriale fra pressenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler det materiale, som bliver skåret fra, når forskellige virksomheder producerer pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. I vores øjne er de helt ubrugte og meget meget velegnede til taskeproduktion. De er både slidstærke og så mister de hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og også i denne Liv rygsæk.

Rygsækstropperne er lavet af 100% recycled materiale, og de indvendige lommer er lavet af genanvendt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark. Alt i alt er tasken et bæredygtigt statement om genanvendelse, cirkulær økonomi og mindre splid af ressourcer. 

Alle limited edition tasker er designet, klippet og syet på vores systue i Aarhus. 

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 750 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

grodba%CC%8AndGjordbånd i genanvendt polyester

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design