Limited Edition Crossbody Go - Light blue

799,00 kr

Ikke på lager

Limited edition crossbody skuldertaske i bæredygtigt dansk design

  • fri fragt Fri fragt fra 699,-
  • retur 30 dages returret
  • hurtig levering 1-3 dages levering

Limited edition Crossbody Go

Denne limited edition taske er en begrænset udgave af vores Go crossbody. Nu i en splinterny og begrænset farve, som vi max kan lave op til 5 tasker af. Skil dig ud med din GRüNBAG! 

GRÜNBAG Go er designet til din hverdags eventyr. Den lille crossbody taske er klar til at joine dig, hvor end livet bringer dig. Crossbody, du tager med dig, hver gang du forlader dit hjem for at tage på en gåtur, et smut ud for at købe ind, til fest, til koncert eller en cykeltur. Den er altid på din side, og den passer godt på de ting, du altid har med dig.  

Tasken er udstyret med vores velkendte foldbare lukning med GRÜNBAG logo. Den store åbning gør tasken ekstra let at overskue, når du skal finde dine cykellygter, din læbepomade eller dine nøgler. Desuden er der en udvendig lynlåslomme, så du altid let kan komme til din pung eller din telefon. 

Bæredygtige materialer 

GRÜNBAG Go er lavet af restmaterialer fra presenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler overskudsmaterialer og afklip, der ellers ville have endt sine dage på forbrændingen. Materialet er både vandtæt og slidstærkt, så du kan have din taske med dig i mange år. Den indvendige lomme er lavet af banner fra forskellige events eller koncerter, og den justerbare skulderstrop er lavet af recycled polyester (rPET) Tasken er med andre ord både et farverigt blikfang og et statement om en bæredygtig livsstil.

Dimensioner (HxBxD): 15 x 23 x 7 cm

Vægt: ca 400 g

Volume: 2,5 L

Skulderstropper (max): 130 cm

presenningRester fra presenningproduktion

reklamebannerBrugte reklamebannere

grodba%CC%8AndGjordbånd i genanvendt polyester

lynla%CC%8AsGenanvendt lynlås

sp%C3%A6ndeSpænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & Recycling
  • vandafvisende Klimavenlig
  • funktionelt design Dansk Design