Grøn Rygsæk Norr

949,00 kr

På lager

Den klassiske GRÜNBAG rygsæk lavet af afklip og rester af lastbilpresenninger

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Grøn rygsæk til hverdagsbrug

Norr er en rummelig og funktionel all-round rygsæk, der er designet til at blive brugt i hverdagen. Rygsækken har derfor en stor indvendig lomme, som passer perfekt til en bærbar computer. Desuden er der to mindre lommer til diverse genstande såsom pung, nøgler, kuglepenne eller en telefon. Tasken er således ideel som skole- eller arbejdstaske, og er yderst praktisk at have med på farten.

Vi har designet rygsækken i to forskellige størrelser, således at du kan vælge mellem denne standard version (18 L) og en large model (20 L) alt efter dine behov. Derudover har tasken en hurtig og praktisk  velcro lukning, der effektivt og sikkert holder tasken sammen. Taskerne er lavet i et minimalistisk og moderne design, og den foldbare lukning gør, at du kan justere taskens størrelse alt efter, hvor meget du fylder i den.

GRÜNBAGs Norr rygsæk er en rummelig og funktionel all-round taske. Det er en grøn rygsæk til hverdagsbrug og så er den også både stilren og slidstærk.

Lavet af bæredygtige og slidstærke materialer

Rygsækken er lavet af overskudsmateriale fra presenningproduktion i Danmark. Det er materialer, som bliver skåret fra under selve produktionen af pressenninger til lastbiler og partytelte. Materialerne har derfor aldrig været i brug, hverken på de europæiske motorvejer eller til diverse havefester og festivaler. Materialerne er kasserede fordi de er fraklip og rester. De helt ubrugte og vil gå til spilde, hvis ikke vi designer tasker af dem. Lastbilpresinning er enormt slidstærkt og så mister det hverken farve eller facon på trods flittig brug. Dette stærke materiale går igen i stort set alle vores tasker og således også i denne.

Stoffet til skulderstropperne er lavet af genanvendt plastic og de er foret med blødt stof fra store termodragter, som vi får fra Viking Lifesaving Equipment. De indvendige lommer er lavet af såkaldt meshbanner, som har været brugt som reklamebannere rundt omkring i Danmark. Alle materialerne er veganske.

 

Dimensioner (HxBxD): 42 x 30 x 14 cm

Computerlomme (HxB): 34 x 29 cm

Vægt: ca 750 g

Volume: 18 L

Skulderstropper (max): 92 cm

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design