I et officielt partnerskab med Kulturhovedstaden 2017 har det Aarhusianske taskefirma GRÜNBAG udviklet en unik kollektion af genbrugstasker med navnet ”RETHINK by GRÜNBAG”. Kollektionen er lavet af de mange farverige bannere brugt til promoveringen af Aarhus2017 i byens gader og lanceres på ARoS torsdag d. 27. april 2017

I et tæt samarbejde mellem Aarhus2017 og GRÜNBAG er alle bannere brugt i forbindelse med promoveringen af åbningsceremonien og andre events for Aarhus2017 blevet indsamlet og videregivet til det bæredygtige taskefirma. Hos GRÜNBAG bliver mulighederne i det enkelte banner gennemtænkt og i sidste ende genbrugt til at skabe en helt ny og farverig kollektion – ”RETHINK by GRÜNBAG” – en taskekollektion, der afspejler den visuelle fortælling omkring Kulturhovedstaden i GRÜNBAGs velkendte kvalitetsdesign.

Den unikke og farverige kollektion tager udgangspunkt i klassiske GRÜNBAG modeller, lige fra små accessories tasker til de større skuldertasker og rygsække. Taskerne har alle et simpelt og funktionelt design, hvor formålet har været at få de bedste detaljer ud af hvert enkelt banner, så historien om Aarhus2017 genfortælles. Derfor vil der også være forskel på hver eneste taske.

Og hos GRÜNBAG var der aldrig tvivl om, at Aarhus2017 bannernes skæbne som affald skulle omskrives. ”Hos GRÜNBAG arbejder vi for en grønnere hverdag med mere omtanke og genbrug, og for os har det derfor været en selvfølge at skulle bidrage til ’RETHINK’ for Kulturhovedstaden 2017!”, fortæller grundlægger og designer i GRÜNBAG, Helen Leeagaard, og fortsætter: ”Når vi genbruger, giver vi jo nyt liv til fortællingen om dette fantastiske kulturår i Aarhus på en bæredygtig måde, og med en taske skaber vi et godt minde, der kan holde de næste mange, mange år”,

Samarbejdet mellem GRÜNBAG og Aarhus2017 er på denne måde blevet en håndgribelig manifestation af Kulturhovestadens tema ”LET’S RETHINK”, som har bæredygtige løsninger og alternative partnerskaber i højsædet. Et samarbejde, som også glæder direktionen i Aarhus2017: ”Vores samarbejde med GRÜNBAG understreger i høj grad vores ønske om at støtte op omkring bæredygtige projekter og forretninger i regionen. Som en lokal aarhusiansk virksomhed afspejler GRÜNBAG mange af de kvaliteter vi netop ønsker at understøtte med temaet ” LET’S RETHINK”, og vi er glade for at se, hvordan de har givet nyt liv til vores brugte bannere.” udtaler Bent Sørensen, Kommunikationschef for Aarhus2017.

Lanceringsevent på ARoS d. 27. april.

RETHINK by GRÜNBAG kollektionen bliver for første gang vist frem d. 27. april ved et lanceringsevent i samarbejde med kunstmuseet ARoS. Lanceringseventet afholdes fra 15.00-16.30 ved ARoS butikken med en udstilling af kollektionen, hvor gæster har mulighed for at se nærmere på taskerne samt få en snak med GRÜNBAGs medarbejdere omkring transformationen fra banner til taske. Kollektionen vil være til salg i ARoS butikken.

SE MERE PÅ FACEBOOK BEGIVENHEDEN

RETHINK by GRÜNBAG taskerne sættes ligeledes til salg på virksomhedens hjemmeside, www.grunbag.dk fra starten af maj. Ud over ARoS, udvider GRÜNBAG løbende med nye forhandlere i hele regionen, som vil blive opdateret på virksomhedens hjemmeside samt Facebook side.

 

Aarhus_Logo_Hierarchy_ProudBusinessClubPartner_RGB-300x97