Vi elsker at forny og videreudvikle vores design og tasker. Og frem for alt elsker vi, når vi kan tilføje “nye” genanvendte materialer til vores tasker. Og det er lige netop, hvad vi har gjort på denne version af vores populære Norr rygsæk. Formen og størrelsen er den samme, og du har samme fede lommer indvendig, hvor der både er plads til en computer, pung og nøgler. Men vi har udskiftet velcro-lukningen med sort gjordbånd af genanvendt polyester samt et spænden, der også er fremstillet af genanvendt materiale. 

Vores GRÜNBAG logo har en fremtrædende rolle på mange af vores modeller. Det er et statement om bæredygtighed og slidstærke tasker. Som supplement til den velkendte velkrolukning med logo på mange af vores tasker har vi fået fremstillet gjordbånd med GRÜNBAG logo vævet ind. I lang tid har det kun været muligt at skaffe gjordbånd, der er fremstillet på konventionel vis af nye råmaterialer, men nu er det endelig lykkes os at få fremstillet gjordbånd, der er lavet af 100% genanvendt polyester. Det er sort, har samme slidstyrke og så er det meget bedre for miljøet. 

I 2015 fik GRÜNBAG tilskud fra Erhvervsstyrelsen til at producere specialdesignede spænder i genanvendt, hårdt plastik, også kendt som nylon. Disse spænder har lige siden erstattet spænder lavet i nyt nylon. Dermed er vi kommet et skridt tættere på at lave tasker i 100% bæredygtige og genanvendte materialer.

Klimavenlig rygsæk lavet af bæredygtige materialer

Hos GRÜNBAG er bæredygtighed, mindre spild og genanvendelse af spildmaterialer udgangspunktet for hver eneste produkt. Samtidig elsker vi stilrent og funktionelt design, og det er det mindset, vi udvikler vores tasker med. Denne sorte rygsæk er lavet af overskudsmateriale fra presenning produktion. Tasken er med andre ord lavet af de rester, som bliver klippet fra, når man laver lastbilpresenninger. Rygsæksstropperne er lavet af gjordbånd og stof, der er produceret af genanvendte plastic-flasker og så er de foret med blødt materiale fra genanvendte termodragter. Gjordbåndet, som rygsækken lukkes med, har tidligere været livline på en af Vikings redningsflåder.

Rygsæk med mange anvendelsesmuligheder

Bæredygtig rygsæk, der er både rummelig og har et super praktisk design. Den simple folde-lukning betyder at rygsækken kan justeres i højden, så du får ekstra volumen, når der er brug for det. Samtidig er åbningen stor og du har et godt overblik over alt, hvad du har i tasken. Tasken har én indvendig A4-størrelse lomme samt to mindre lommer. Tasken er derfor fantastisk som skoletaske, til cykelturen, indkøb og vandring i skoven. Anvendelsesmulighederne er mange og med en GRÜNBAG rygsæk har du en både vandafvisende og slidstærk taske, som følger dig i mange år.

Vi holder os hele tiden vores mål om at skabe en grønnere fremtid med mere genbrug og mindre spild for øje. Det er derfor en kæmpe fornøjelse, når materialer, der har aftjent deres anvendelse andre steder, havner hos os, så vi kan give dem nyt liv. 

Find vores nye Norr Strap her

"