Sustainably Vegan har været ambassadør for GRÜNBAG i et godt stykke tid og nu har hun lige lavet denne fine præsentationsvideo af nogle af vores tasker. Hun har bedt os dele historien om hvor og hvordan vores tasker er lavet og hvilke bæredygtige materialer, vi anvender. Modsat mange “fast fashion” brands hylder vi gennemsigtighed og vi vil hellere end gerne dele vores bæredygtige værdier med jer. 

Omkring vores samarbejde siger hun:

“I’ve been an ambassador for @grunbag for quite some time now, which formed completely organically and authentically…which is hard to come by as an influencer. Just over a year ago I was searching and searching for the perfect sustainable backpack that was fairly made, created from upcycled materials, could withstand a lot of use, and fit my style. I came across GRÜNBAG who seemed quite new but I knew immediately that they were the perfect fit. A truly zero-waste company with style. To be an ambassador is to hold dearly the same values as the company you are willing to represent…I hope you enjoyed this little film I put together and learning a little more about GRÜNBAG – it was a lot of fun making it and an honor to be an ambassador for a truly zero-waste company“.

GRÜNBAG PRODUKTION

En stor del af vores produkter bliver håndlavede på vores systue i Århus. Til store ordre og når vi skal producere mange tasker til lager har vi et samarbejde med en dansk systue i Polen. Denne systue har de helt rigtige maskiner til at sy i vores kraftige materialer og derudover har de også en masse presenning restmaterialer, som de lader os bruge. På den måde undgår vi at sende materialer til Polen. Vi bruge bare de restmaterialer, der i forvejen er på den pågældende systue. Systuen i Polen er danskejet med dansk daglig ledelse. Det giver os en let kommunikation. Vi besøger ofte systuen i Polen for at sikre kvaliteten af vores tasker og arbejdsforholdene for syerskerne.

Du kan læse mere om vores virksomhed og vores værdier her.

GENBRUG AF RESTMATERIALER

Næsten alle de materialer, vi bruger til at lave en GRÜNBAG tasker, er genanvendte eller på anden måde bæredygtige. Vi arbejder hele tiden på at integrere flere bæredygtige materialer og målet er at lave 100% bæredygtige tasker. Når lastbilpressenninger bliver produceret, er der altid rester og afklip. I stedet for at smide disse rester på lossepladsen genanvender vi dem til stilrene tasker. Det slidstærke materiale giver en holdbar og vandafvisende taske. Vi genanvender også kæmpe redningsflåder fra Viking Lifesaving Equipments, og det er ikke kun det orange cover, som vi bruger. Vi ripper også flåderne for refleksbånd og lynlåse, så de kan bruges i vores taskeproduktion. Find en beskrivelse af alle vore bæredygtige materialer her.