Alden Backpack

Blog

DESIGN AF GRÜNBAG SLEEVES

Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, når vi designer skræddersyede GRÜNBAG firmatasker. Med DHL skulle det være en praktisk taske, der nemt kunne tages med på farten, hvilket gjorde at valget faldt på vores Sleeve.

Læs mere

EN PERSONLIG FIRMATASKE

Vi har i samarbejde med den tyske bank, Taunus Sparkasse, lavet firmatasker med firmaets eget personlige logo. Taunus Sparkasse har fået en arbejdstaske med fokus på funktionalitet, bæredygtighed og personligt præg.

Læs mere

VIKING LIFEBAG

Vores VIKING Lifebags er resultatet af det kreative samarbejde mellem GRÜNBAG og VIKING Life-Saving Equipment. Her kombinerer vi recycling og industrielt design, hvilket har resulteret i helt fantastiske og unikke produkter, der med garanti skiller sig ud fra mængden.

Læs mere

SKRÆDDERSYET TIL BBC1 "SHOWTR

Tilbage i juni 2021, leverede GRÜNBAG 80 Norr Strap Backpacks til World Productions, som er holdet bag den BBC aktuelle TV-serie "Showtrial".

Vi har taget en snak med en af teammedlemmerne, Stephanie Shires, som fortæller om, hvad bæredygtighed betyder for dem.

Læs mere

EN GRÜNBAG TIL ARKITEKTER

Hos GRÜNBAG arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at designe den helt perfekte taske til deres behov. Vi har blandt andet udviklet tasker i samarbejde med arkitektfirmaet Pluskontoret. Tasker som både skulle fungere på byggepladsen og i mødelokalet.

Læs mere

RYGSÆK TIL ECO-TRAVELERS

Tag godt imod vores nyeste rygsæk. Den hedder Alden rygsæk, og den er lige til at rejse med! Sidste nye skud på GRÜNBAG stammen er opkaldt efter en vaskeægte New Yorker, der er en erfaren rejsende, og som havde nogle helt klare krav og ønsker til sin nye rygsæk. 

Læs mere

BÆREDYGTIGE LÆDERTASKER

NYHED || GRÜNBAG lancerer eksklusive lædertasker af upcyclede møbler. Alle lædertasker bliver designet og syet i Århus

Læs mere

NYHED || GUL CARRY

Kendetegnet for GRÜNBAG tasker er, at de er lavet af genanvendte materialer og i et stærkt dansk design, som holder i mange år. Det samme gælder for vores nye Carry crossover

Læs mere

NYHED || GRÜNBAG SAILS

GRÜNBAG Sails er en helt speciel kollektion af tasker lavet i genanvendte sejl. Med kollektionen tager vi dig med ind i et maritimt univers, hvor funktionalitet møder design i en let og lys kollektion af bæredygtige sejltasker, som har givet nyt liv til de sejl, der har sejlet deres sidste tur.

Læs mere

NY PRÆSENTATION AF GRÜNBAG

Vi har fået lavet en ny præsentation af GRÜNBAG. For nylig kom Ole fra VON BERNS forbi vores kreative værksted i Højbjerg. Han tog billeder og filmede vores arbejde og de forskellige materialer, som vi designer bæredygtige tasker af.

Læs mere

REVIEW || NORR RYGSÆK

Efterårsvejr er hos os i GRÜNBAG lig med rygsæk-vejr! Derfor sætter vi i denne uge særligt fokus på vores vandafvisende og slidstærke rygsæk.

Læs mere

NYHED || NORR STRAP

Vi elsker at forny og videreudvikle vores design og tasker. Og frem for alt elsker vi, når vi kan tilføje “nye” genanvendte materialer til vores tasker. Og det er lige netop, hvad vi har gjort på denne version af vores populære Norr rygsæk. Formen og størrelsen er den samme, og du har samme fede lommer indvendig, hvor der både er plads til en computer, pung og nøgler.

Læs mere

REDGREEN by GRÜNBAG

Med kollektionen REDGREEN by GRÜNBAG er to danske brands gået sammen om at skabe en kollektion af funktionelle og bæredygtige tasker. Kollektionen puster liv i hvide sejl, der for længst har aftjent deres formål. De genanvendte, hvide sejl er både smukke og stilrene med fine, unikke detaljer. 

Læs mere

TASKER TIL AARHUS2017

I et officielt partnerskab med Kulturhovedstaden 2017 har vi udviklet en unik kollektion af genbrugstasker med navnet ”RETHINK by GRÜNBAG”. Kollektionen er lavet af de mange farverige bannere brugt til promoveringen af Aarhus2017.

Læs mere