Den bæredygtige livsstilsblog, Sustain Daily, har haft vores Norr rygsæk med på en rundtur i det Københavnske storbyliv, og tænker bæredygtige vaner ind i vores hverdagsliv. Du får her deres bud på en bulletliste med alle de bæredygtige vaner, du kan putte i vores Norr rygsæk.

Plads til gode vaner

Uddrag af Sustain Dailys indlæg:

"Vi har haft rygsækken med rundt et par dage, og kan let sige, at der er plads til de gode værdier – samt alt det andet, som hverdagen bringer. For hvis man fx gerne vil producere mindre skrald, er det en god idé at tænke fremad og have små gadgets med på farten".

Ting, vi altid har med:

Et net til indkøb. Det er så let at folde et bomuldsnet i tasken, og med den smarte net-lomme i rygsækken er det altid til at finde, når den lokale grønthandler har tilbud på fx clementiner.

En vandflaske. Det er både dumt og dyrt at købe vand på flaske. Derfor forsøger vi altid at få plads til en vandflaske, og det er intet problem i en rygsæk.

En kop til take-away kaffe. Nogle dage er kaffelysten større end andre, og har man sin egen kop med, undgår man masser af engangsemballage.

Høretelefoner og cykelnøgler. To små ting, som gør vores dag (og cykeltur) meget bedre. Opbevar dem i den lille rygsæklomme sammen med andre ting, du hurtigt vil have fat i. 

Ting, der også er plads til i rygsækken:

En computer. Den kan enten ligge løst i tasken eller i sin egen net-lomme langs ryggen.

Et kamera.

Mere end ét Sustain Yearly-magasin.

Madpakken.

Et par vanter og et halstørklæde, hvis temperaturen pludselig skifter.

En god bog.

Ekstra indkøb, som du skal have med hjem.

Rygsækken kan gøres højere eller lavere alt efter dit behov, hvilket er et kæmpe plus. Den kan fås i de fine farver, som du kan se på billederne her i indlægget, en klassisk sort eller mere pang-farver, hvis det skulle være noget.

"

Bæredygtige materialer og design

Vores tasker er lavet af det materiale, der bliver til overs i produktionen af lastbilpresenninger. Det er et super holdbart materiale, der kan holde til hverdagsslid i mange år. Taskernes holdbarhed spiller en stor og vigtig rolle, når vi vælger materialer og design til vores tasker. Det har Sustain Daily også fået øje på. De skriver blandt andet om os, at vi “er et dansk firma, der er gennemsyret af gode vaner. Firmaets målsætning er at omdanne spildmateriale til kvalitetstasker. Og det er i den grad lykkedes. For deres produkter er lavet af industrimateriale, som er skabt til at holde længe, modstå stort pres og slid. Derfor bliver taskerne kun smukkere med tiden”.

1000 tak til Sustain Daily for det fine indlæg.