Blå Crossbody Go

699,00 kr

På lager

Blå crossbody fra GRÜNBAG. Smart skuldertaske lavet af upcyclede materialer

  • Fri fragt fra 699,-
  • 30 dages returret
  • 1-3 dages levering

Blå Crossbody Go

GRÜNBAG Go er designet til din hverdags eventyr. Den lille crossbody taske er klar til at joine dig, hvor end livet bringer dig. Det er en blå crossbody taske, du tager med dig, hver gang du forlader dit hjem for at tage på en gåtur, et smut ud for at købe ind, til fest, til koncert eller en cykeltur. Den er altid på din side, og den passer godt på de ting, du altid har med dig.  

Tasken er udstyret med vores velkendte foldbare lukning med GRÜNBAG logo. Den store åbning gør tasken ekstra let at overskue, når du skal finde dine cykellygter, din læbepomade eller dine nøgler. Desuden er der en udvendig lynlåslomme, så du altid let kan komme til din pung eller din telefon. 

Klimavenlig taskeproduktion

GRÜNBAG Go er lavet af restmaterialer fra presenningproduktionen i Danmark. Vi indsamler overskudsmaterialer og afklip, der ellers ville have endt sine dage på forbrændingen. Materialet er både vandtæt og slidstærkt, så du kan have din taske med dig i mange år. Den indvendige lomme er lavet af banner fra forskellige events eller koncerter, og den justerbare skulderstrop er lavet af genanvendte sikkerhedsseler fra biler. Tasken er med andre ord både et farverigt blikfang og et statement om en bæredygtig livsstil.

Dimensioner (HxBxD): 15 x 23 x 7 cm

Vægt: ca 400 g

Volume: 2,5 L

Skulderstropper (max): 130 cm

Rester fra presenningproduktion

Brugte reklamebannere

Gjordbånd i genanvendt polyester

Genanvendt lynlås

Spænder af genanvendt nylon

  • upcycle Upcycling & recycling
  • vandafvisende Vandafvisende
  • funktionelt design Funktionelt design